Dodać do porównania

Opinie Huawei P Smart 2019

80
58
1
80
58
1
Nota Ki
Jakość / Cena
8
Ocena użytkowników
9.2
6.21"
FHD+
415 ppi
8x
2.2 GHz
Huawei
Kirin 710
3GBRAM
64GBpojemności
73.4 mm
155.2 mm
8.0 mm
160 g
13.0 Mpx
1.8 f/
Unknown
9
3400 mAh
v? 138.500
Pasma

Ocena użytkowników

9.2Ogólny poziom satysfakcji
  • 36
  • 4
  • 0
  • 0
  • 0
  • 8.7 Wzór i ekran
  • 8.6 Hardware i wydajność
  • 8.5 Aparat
  • 8.9 Łączność
  • 7.9 Bateria
Chcesz wyrazić opinię o Huawei P Smart 2019?

Potrwa minutę, pomożesz innym ludziom zdecydować się
oprócz tego twoja opinia posłuży do polepszenia oceny Ki (jakość/cena).

Opinie

  • Huawei P Smart 2019
    3GB 64GB LX1
    Auto PL
    Myślę, że to doskonałe urządzenie za swoją cenę

    • 10
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9.2
    • Siła i Hardware
      10
    • Aparat
      8.7
    • Łączność
      9.6
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P Smart 2019
    3GB 64GB LX1
    Auto PL
    Super świetny

    Właściwie moja mama powinna wziąć więcej, robię lepiej niż y7

    Najlepsze z Kimovil
    • Wszystko
    Do ulepszenia w Ki
    • Nic
    • 10
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      7.2
    • Siła i Hardware
      7.3
    • Aparat
      9.2
    • Łączność
      10
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P Smart 2019
    3GB 64GB LX1
    Auto PL
    dobry nowoczesny design i dobry rozmiar

    Podobał mi się aparat, ze względu na jego cenę, ekran i wygląd również bardzo dobry, może trochę więcej pamięci RAM, ale z jego płynnością nie mam problemów

    Najlepsze z Kimovil
    • projekt
    • ekran
    • kamera
    • cena
    Do ulepszenia w Ki
    • baran
    • bateria
    • micro usb
    • 9.4
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      6.5
    • Siła i Hardware
      6
    • Aparat
      6.2
    • Łączność
      7
    • Bateria
      7
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P Smart 2019
    3GB 32GB LX3
    Auto PL
    Doskonale

    To bardzo dobrze ma bardzo dobry występ. Polecam go bardzo.

    Najlepsze z Kimovil
    • Kamera
    • Doskonale komponuje się w wymagających sokach
    Do ulepszenia w Ki
    • Bateria
    • 8
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      6.2
    • Siła i Hardware
      8
    • Aparat
      6.7
    • Łączność
      7.6
    • Bateria
      5
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P Smart 2019
    3GB 64GB LX3
    Auto PL
    Całkiem niezły telefon

    Najlepsze z Kimovil
    • Wydajność
    • Bateria
    • Projekt
    Do ulepszenia w Ki
    • Kamera
    • Dźwięk
    • 9.2
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.7
    • Siła i Hardware
      8.6
    • Aparat
      9.2
    • Łączność
      10
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P Smart 2019
    3GB 64GB LX1
    Auto PL
    Doskonale

    Najlepsze z Kimovil
    • Wydajność
    • Bateria
    • Autonomia
    Do ulepszenia w Ki
    • Lokalizacja anteny Wi-Fi
    • Kamera
    • 9.3
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.5
    • Siła i Hardware
      10
    • Aparat
      6.7
    • Łączność
      8.6
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P Smart 2019
    3GB 32GB LX3
    Auto PL
    Bardzo dobry telefon za tę cenę

    Jest średniej klasy, nie pyta niczego od innych osób związanych z tym zakresem

    Najlepsze z Kimovil
    • Bateria
    • Procesor
    • Przednia kamera
    Do ulepszenia w Ki
    • Ram
    • Dźwięk
    • 10
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8
    • Siła i Hardware
      8.3
    • Aparat
      8.5
    • Łączność
      8
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P Smart 2019
    3GB 32GB LX3
    Auto PL
    Dobrze, ale można to poprawić

    Najlepsze z Kimovil
    • Wydajność
    • Projekt
    Do ulepszenia w Ki
    • Kamera
    • Wpisz C
    • RAM
    • 7.5
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      7.2
    • Siła i Hardware
      8
    • Aparat
      6.7
    • Łączność
      7.3
    • Bateria
      7
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P Smart 2019
    3GB 32GB LX3
    Auto PL
    Dobry telefon komórkowy, nie jest najgorszy ani najlepszy.

    Jest to płynny telefon komórkowy, ma dobrą wydajność i wydajność w odniesieniu do baterii (nie jest to wielka rzecz, ale przy umiarkowanym użyciu trwa jeden dzień bez problemu). Myślę, że to dobry smartfon średniej klasy, ale oczywiście jest o wiele lepszy.

    Najlepsze z Kimovil
    • Operacja ogólnie.
    Do ulepszenia w Ki
    • Komory
    • Dźwięk
    • 8.8
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.2
    • Siła i Hardware
      8.6
    • Aparat
      8
    • Łączność
      8
    • Bateria
      7
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P Smart 2019
    3GB 64GB LX1
    Auto PL
    Dobra mobilność dla jakości / ceny

    Byłem zaskoczony jego ceną.

    Najlepsze z Kimovil
    • projekt
    • ergonomia
    • sprzęt
    • kamera
    • nfc
    Do ulepszenia w Ki
    • usb typ C
    • dźwięk
    • 8.6
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9
    • Siła i Hardware
      7
    • Aparat
      8
    • Łączność
      8
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
Więcej opini...

This service may contain translations powered by Google. Google disclaims all warranties related to the translations, express or implied, including any warranties of accuracy, reliability, and any implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and noninfringement.

Nie gwarantuje się informacji podanej na tej stronie internetowej. Kimovil nie jest odpowiedzialny za niedoskonałości, pominięcia lub jakikolwiek inny istniejacy błąd w opublikowanej informacji. Odrzuca się jakąkolwiek reklamację odnoszącą się do tej informacji. Zabrania się odtwarzania całościowego lub częściowego tej strony, używając jakichkolwiek środków lub formy bez wcześniejszej, pisemnej zgody. Marki handlowe, marki i logotypy fabrykantów urządzeń, software, itd. są własnością każdego z nich.

Zgłoś błąd
Huawei P Smart 20193GB 64GB LX1
Huawei P Smart 2019
3GB 64GB LX1
Od -- -- -- -- -- -- -- -- 136 £ 142 £ 146 £ 146 £ 153 158 £ 159 164 164 164 £ 168 £ 168 £ 168 £ 171 £ 171 $ 178 178 $ 179 £ 184 $ 184 185 $ 189 189 189 192 199 $ 201 206 $ 212 $ 212 $ 212 $ 216 $ 225 $ 234 ¤ 652 661 R$ 677 687 R$ 697 698 709 R$ 715 R$ 756 765 R$ 785 797 R$ 805 805 805 817 R$ 817 R$ 817 R$ 818 828 R$ 855 868 R$ 3276 MX$ 3405 MX$ 3510 MX$ 3547 MX$ 3793 MX$ 3946 MX$ 4047 MX$ 4047 MX$ 4047 MX$ 4105 MX$ 4300 MX$ 10968 руб 11398 руб 11752 руб 11924 Rs. 11981 руб 12391 Rs. 12698 руб 12775 Rs. 12826 Rs. 13211 руб 13548 руб 13549 руб 13549 руб 13744 руб 13877 Rs. 14362 Rs. 14394 руб 14728 Rs. 14729 Rs. 14729 Rs. 15020 Rs. 15648 Rs. -- Zobacz ceny
Sklepy i ceny