Dodać do porównania

Opinie Huawei P8 Lite 2017

60
73
12
60
73
12
Nota Ki
Jakość / Cena
8.3
Ocena użytkowników
8.1
5.2"
FHD
424 ppi
8x
2.1 GHz
Huawei
Kirin 655
3GBRAM
16GBpojemności
72.9 mm
147.2 mm
7.6 mm
147 g
12.0 Mpx
2.2 f/
Sony
Exmor RS
7
3000 mAh
v6 56.598
Pasma

Ocena użytkowników

8.1Ogólny poziom satysfakcji
  • 31
  • 9
  • 3
  • 1
  • 2
  • 7.9 Wzór i ekran
  • 7.7 Hardware i wydajność
  • 7.7 Aparat
  • 8.3 Łączność
  • 7.8 Bateria
Chcesz wyrazić opinię o Huawei P8 Lite 2017?

Potrwa minutę, pomożesz innym ludziom zdecydować się
oprócz tego twoja opinia posłuży do polepszenia oceny Ki (jakość/cena).

Opinie

  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Oryginalny PL
    Telefon wydajny w przypadku osób mało wymagających od sprzętu.

    Telefon wydajny w przypadku osób mało wymagających od sprzętu. U mnie telefon się nie sprawdził. Stanowczo odradzam kupna tego telefonu przez osoby wymagające porządnego urządzenia.

    • 2.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      3.8
    • Siła i Hardware
      4.7
    • Aparat
      4.5
    • Łączność
      10
    • Bateria
      7
    • 8 miesięcy temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Dobry telefon, ale śmieszna przestrzeń

    Co to jest funkcjonowanie, płynność, konstrukcja, 10. Ale to śmieszne, że w tym momencie umieścili system, który zajmuje prawie trzy czwarte powierzchni pamięci, a powyżej nie daje opcji instalacji aplikacji w SD. Pozwala domyślnie używać SD jako pamięci, ale aplikacje pozostają w pamięci wewnętrznej. Kiedy dostosujesz swoje potrzeby do dostępnej przestrzeni: więcej niż dobry aparat dla zakresu, w którym się porusza. Procesor i 3GB pamięci RAM przesuwają aplikacje bardzo płynnie (oczywiście, dopóki nie wymagają gier, ten telefon nie jest do tego). Bardzo dobry ekran, świetnie wygląda nawet na słońcu. Rozsądnie dobry dźwięk. GPS działa z bardzo dobrą precyzją. A projekt jest bardzo ładny, choć wygląda bardzo krucho (na szczęście go jeszcze nie upuściłem).

    Najlepsze z Kimovil
    • Projekt
    • Płynność
    • Kamera
    Do ulepszenia w Ki
    • Z 16 GB system wykorzystuje trzy czwarte.
    • Delikatny
    • 8.6
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      7.8
    • Siła i Hardware
      8.5
    • Aparat
      7.3
    • Łączność
      8
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Najgorszy zakup, jaki zrobiłem

    Najgorsze doświadczenie co dwie trzecie opóźnienia we wszystkich aplikacjach znacznie spowolniło

    Najlepsze z Kimovil
    • Bateria
    • Projekt
    Do ulepszenia w Ki
    • Powolny system operacyjny
    • Ekran w słońcu
    • Robi się bardzo gorąco
    • 5.2
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      4.5
    • Siła i Hardware
      5
    • Aparat
      6.8
    • Łączność
      4.3
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Wspaniałe doświadczenie na razie. Brak spowolnienia, nieograniczona łączność, bardzo dobry wygląd.

    Super telefon, miła, mocna, ergonomiczna i wyjątkowo dobra łączność: podnosiłem, gdy Samsung A5 nie odbiera (ale z operatorem zwanym "wątpliwym" (RedBySFR)) wifi jest bardzo dobre, 4G także (I mógł przetestować 90 mb / s kampanii) kilka spowolnień. Ten telefon pochodzi sprzed roku, ale pozostaje bardzo jakościowy i aktualny (Oreo), jego wydajność jest wystarczająca dla mnie, z wyjątkiem baterii, ale musi być wymagająca, a to w dużej mierze dzień. Mieszkanie jest jednak dostępną przestrzenią. Jest 16 GB, ale faktyczne miejsce to około 7 GB. Godne ubolewania dla tej strony. Ale wystarczy karta SD. Gratulacje Huawei za ten "legendarny" telefon, jakim jest P8 Lite. Jego plucie lekko za pomocą zestawu słuchawkowego ... brak łączności?

    Najlepsze z Kimovil
    • ergonomia
    • projekt
    • moc
    • Oreo (szybki start na górze)
    • łączność
    • cena
    Do ulepszenia w Ki
    • jego
    • bateria
    • USB typ C? Kiedy?
    • Bez szybkiego ładowania
    • 9.5
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9.3
    • Siła i Hardware
      8.3
    • Aparat
      8
    • Łączność
      10
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Cena jakości

    Najlepsze z Kimovil
    • Aparat, projekt i wydajność oraz cena za jakość
    Do ulepszenia w Ki
    • Bateria nie trwa długo i trzeba kupić pamięć micro SD
    • 10
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9
    • Siła i Hardware
      9.7
    • Aparat
      8
    • Łączność
      10
    • Bateria
      5
    • 2 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Świetny telefon komórkowy w zakresie cen, w którym jest umieszczony

    Najlepsze z Kimovil
    • autonomia
    • materiały
    • oprogramowanie
    Do ulepszenia w Ki
    • kamera
    • 7.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      7.8
    • Siła i Hardware
      7
    • Aparat
      8
    • Łączność
      8
    • Bateria
      9
    • 2 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    szybka nawigacja / dobra kamera

    ma wideo zwolnione tempo !!

    Najlepsze z Kimovil
    • szybka nawigacja / dobra kamera
    • Wideo w zwolnionym tempie
    Do ulepszenia w Ki
    • szybkie ładowanie baterii
    • śliskie bez pokrywy
    • 9.4
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9.5
    • Siła i Hardware
      9.3
    • Aparat
      9.5
    • Łączność
      9.3
    • Bateria
      9
    • 3 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    jeśli szukasz normalnego telefonu i nie dbasz o zdjęcia, idź do tego telefonu

    Najlepsze z Kimovil
    • wydajność
    • projekt
    • 7.5
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      6.8
    • Siła i Hardware
      8.3
    • Aparat
      6.5
    • Łączność
      9
    • Bateria
      5
    • 3 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Nieźle, polecam

    Polecam go ludziom, których chcę w prostym telefonie komórkowym, dla graczy, których nie polecam, ponieważ ma tylko 16 GB i chociaż mówią, że wciąż ma Androida 7. 0 nougat już nadchodzą aktualizacje dla tego telefonu komórkowego na Androida 8. 0 Oreo EMUI 8

    Najlepsze z Kimovil
    • Sprzęt
    • Oprogramowanie
    • Projekt i ekran
    • Bateria
    • 3 GB pamięci RAM
    Do ulepszenia w Ki
    • 16 GB może wynosić 32 GB
    • Szybkie ładowanie
    • 8.6
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8
    • Siła i Hardware
      9
    • Aparat
      6.8
    • Łączność
      8.5
    • Bateria
      7
    • 3 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Doskonały, ale do przechowywania

    Telefon jest znakomity, ale nawet jeśli mówi o 16 GB pamięci, pozostawia mi tylko 9 dla systemu operacyjnego i zapełnia się zbyt szybko, aby pobrać aplikację o wielkości 100 MB i gdy pozostało tylko 7 GB

    Najlepsze z Kimovil
    • Kamera
    • Połączenie
    • Przetwarzanie
    • Ekran
    • Wymiary
    Do ulepszenia w Ki
    • Bateria
    • Przechowywanie
    • 9.2
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.3
    • Siła i Hardware
      10
    • Aparat
      9.3
    • Łączność
      9
    • Bateria
      7
    • 3 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
Więcej opini...

This service may contain translations powered by Google. Google disclaims all warranties related to the translations, express or implied, including any warranties of accuracy, reliability, and any implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and noninfringement.

Nie gwarantuje się informacji podanej na tej stronie internetowej. Kimovil nie jest odpowiedzialny za niedoskonałości, pominięcia lub jakikolwiek inny istniejacy błąd w opublikowanej informacji. Odrzuca się jakąkolwiek reklamację odnoszącą się do tej informacji. Zabrania się odtwarzania całościowego lub częściowego tej strony, używając jakichkolwiek środków lub formy bez wcześniejszej, pisemnej zgody. Marki handlowe, marki i logotypy fabrykantów urządzeń, software, itd. są własnością każdego z nich.

Zgłoś błąd
Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
Huawei P8 Lite 2017
3GB 16GB
Od 127£ 144 159£ 163$ 180 204$ 613R$ 620 768R$ 777 10765руб 11724Rs. 13479руб 14679Rs. -- Zobacz ceny
Sklepy i ceny