Opinie Huawei P8 Lite 2017

Dzielić
  • Zdjęcia:Huawei P8 Lite 2017
  • Gdzie kupić Huawei P8 Lite 2017
  • Najlepsza cena Huawei P8 Lite 2017
  • Oferty na Huawei P8 Lite 2017
  • Sklepy,które sprzedają Huawei P8 Lite 2017
  • Kupić Huawei P8 Lite 2017 tanio
Wersja
Wybierz wersję

Ocena użytkowników

Ogólny poziom satysfakcji
7.6
  • 43
  • 16
  • 8
  • 2
  • 5
74 opinii
  • Ekran7.8
  • Wydajność7.5
  • Aparat7.5
  • Łączność8.5
  • Bateria7.2
Chcesz wyrazić opinię o Huawei P8 Lite 2017?

Potrwa minutę, pomożesz innym ludziom zdecydować.

Wzór i Ekran

Jest wytrzymały na zadrapania i upadki?
6.7

74 opinii

Uważasz, że to ładny telefon?
8.7

74 opinii

Uważasz, że jest wygodny?
8.5

74 opinii

Widać dobrze ekran w mocnym słońcu?
7.5

74 opinii

Moc i Hardware

Ma dobry dźwięk?
7.8

74 opinii

Nie zacina się w normalnym użyciu?
7.6

74 opinii

Jakie było twoje doświadczenie z dostępnymi grami?
7.0

74 opinii

Aparat

Jakość zdjęć zrobionych w dzień
8.2

74 opinii

Jakość zdjęć zrobionych w nocy
6.4

74 opinii

Jakość zdjęć selfie
7.6

74 opinii

Ma mocną lampę?
7.8

74 opinii

Łączność

Ma dobry zasięg do realizowania rozmów?
8.5

74 opinii

Jakość GPS
8.4

74 opinii

i wifi?
8.6

74 opinii

Bateria

Jak długo wytrzymuje bateria?
  • 5%
    Mniej niż pół dnia
  • 14%
    Nie dochodzi do dnia
  • 41%
    Jeden dzień
  • 36%
    Jeden dzień i wystarczająco
  • 4%
    Dwa dni albo więcej

74 opinii

Software

Miał zainstalowane aplikacje?
  • 7%
    Ma pusty system operacyjny
  • 71%
    Ma zainstalowane aplikacje ale nie przeszkadzają
  • 22%
    Ma zainstalowane aplikacje, których nie mogę odinstalować

74 opinii

Dostaje aktualizacje?
  • 13%
    Nigdy
  • 19%
    Raz w roku
  • 44%
    Co sześć miesięcy
  • 25%
    Do dwa mięsiące lub rzadziej

74 opinii

Zobacz więcej

Opinie użytkowników

Opinie

  • bardzo słaby smartfon

    Mam go 2 lata. Już po 3 miesiącach użytkowania zaczął się zawieszac. Pamięci jest mało a na kartę micro sd nie da się przenosic aplikacji. Ma zbyt mało wolnej pamięci by przeprowadzic aktualizację. Na szczęście kończy się abonament. Obcowanie z tym telefonem to istny horror!

    • 0.4
    • Ekran8.5
    • Wydajność3.3
    • Aparat5.2
    • Łączność6.3
    • Bateria7.0
  • Telefon wydajny w przypadku osób mało wymagających od sprzętu.

    Telefon wydajny w przypadku osób mało wymagających od sprzętu. U mnie telefon się nie sprawdził. Stanowczo odradzam kupna tego telefonu przez osoby wymagające porządnego urządzenia.

    • 2.7
    • Ekran3.8
    • Wydajność4.7
    • Aparat4.5
    • Łączność10
    • Bateria7.0
  • Auto
    Cóż, na początku, a potem ...

    Nieźle na początku, w 2018 roku, a potem bateria zaczęła się wyczerpywać w 3 godziny, 16 GB pamięci jest pełne, a ponieważ nie chce umieszczać niczego poza filmami na karcie SD, nie mogę już tego nawet umieścić. dzień system czy moje aplikacje nawet za 5MB, następny bym wziął go ze 128 do bezpiecznego, poza tym DUŻYM problemem z pamięcią, jest odporny na upadki potwierdzam, ma dobrą łączność ale dobrze by było gdyby tak być potężniejszym, ponieważ rozpoczęcie starcia klanów w 60 sekund jest nadal gorące ...

    Najlepsze
    • 5,2-calowy ekran FHD
    • Bardzo dobra sieć 4G +
    • Piękny
    • Wygodna
    • Bardzo czuły czytnik linii papilarnych
    Do ulepszenia
    • bębny
    • Moc
    • Pamięć 16 GB
    • Nie można umieścić niczego poza zdjęciami
    • 2.1
    • Ekran7.5
    • Wydajność2.0
    • Aparat4.7
    • Łączność8.0
    • Bateria5.0
  • Auto
    Mam ten telefon od 2 lat i muszę powiedzieć, że w końcu znalazłem działającego Androida.

    Ten telefon komórkowy ma 5,2-calowy wyświetlacz i jest wygodny w trzymaniu, ponieważ smartfony są coraz większe. Jakość jest naprawdę dobra, pomimo najnowszej łatki bezpieczeństwa ze stycznia 2019 r., Ten telefon, muszę powiedzieć, nadal działa, a wydajność jest również dobra, ponieważ istnieje deffrakcja, którą od czasu do czasu telefon każe ci zrobić. Jeśli chodzi o aparat: w ciągu dnia zdjęcia są bardzo dobre i nawet selfie są bardzo piękne, ale w nocy zdjęcia nie są tak dobre jak w dzień (wiesz, ten p8 lite 2017 nie jest topowy do fotografii, ale to dobrze). Teraz jest też Galeria aplikacji, ponieważ na Huawei, które wychodzą od teraz, nie ma już usług Google. Jeśli chodzi o mnie, więcej niż pozytywne wrażenia użytkownika, muszę powiedzieć, doskonałe. Naprawdę myślę, że kupię tylko Huawei, uważam, że jest świetny.

    Najlepsze
    • aparat dzienny i selfie
    • występ
    • jakość
    • niezawodność
    • wyświetlacze i tapety
    Do ulepszenia
    • zdjęcie w nocy
    • 9.4
    • Ekran9.0
    • Wydajność8.6
    • Aparat8.0
    • Łączność9.3
    • Bateria9.0
  • Auto
    Słaba jakość telefonu komórkowego

    Procesor, pamięć, żywotność baterii i wydajność były do niczego.

    Do ulepszenia
    • Podaj do lwiej paszczy 765 G.
    • Szybkie ładowanie minimum 30 W.
    • 6 GB pamięci RAM
    • Pamięć wewnętrzna co najmniej 128 GB
    • Wydajność co najmniej 3 gz
    • 1.1
    • Ekran1.0
    • Wydajność1.0
    • Łączność5.0
    • Bateria5.0
  • Auto
    nieźle, ale żadnych aktualizacji

    prawda ma dość niezwykłą wydajność w wymagających grach

    Najlepsze
    • występ
    Do ulepszenia
    • aparat fotograficzny
    • 6.7
    • Ekran7.5
    • Wydajność8.3
    • Aparat6.0
    • Łączność6.5
    • Bateria7.0
  • Auto
    Bardzo solidny.

    Upuszczany wiele razy, bez zadrapań i działa idealnie.

    • 10
    • Ekran9.7
    • Wydajność9.0
    • Aparat9.0
    • Łączność10
    • Bateria9.0
  • Auto
    Wytrzymały do prostego użytkowania ze średnim aparatem

    Najlepsze
    • Wytrzymałość
    • Wi-Fi
    Do ulepszenia
    • Nocne zdjęcie
    • Bateria
    • Screen
    • 6
    • Ekran7.0
    • Wydajność6.6
    • Aparat6.2
    • Łączność7.0
    • Bateria5.0
  • Auto
    Dobry smartfon, wystarczająco długo serwowany, zmienił się z powodu braku pamięci

    • 9.1
    • Ekran9.7
    • Wydajność8.0
    • Aparat8.5
    • Łączność10
    • Bateria7.0
  • Auto
    Bardzo zła opinia

    Bardzo złe doświadczenie

    • 0
    • Ekran0.0
    • Wydajność0.0
    • Aparat0.0
    • Łączność6.6
    • Bateria5.0

This service may contain translations powered by Google. Google disclaims all warranties related to the translations, express or implied, including any warranties of accuracy, reliability, and any implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and noninfringement.

?
Ki
Jakość/Cena
Nie cena,
nie Ki
  • 5.2 Wzór i Ekran
  • 4.9 Moc i Hardware
  • 4.7 Aparat
  • 5.9 Łączność
  • 4.0 Bateria
Czym jest wskaźnik Ki?
Ki to automatyczny wskaźnik obliczany na podstawie specyfikacji i cen urządzeń, z wykorzystaniem ponad 200 zmiennych, służący do uszeregowania smartfonów, tabletów i innych urządzeń od najlepszego do najgorszego.
W jaki sposób obliczamy Ki?

W tym przypadku na punktację składają się wyniki oceny 5 aspektów ogólnych:

  • wzornictwa i ekranu
  • podzespołów i wydajności
  • kamery
  • łączności
  • baterii

Po dokonaniu oceny tych 5 aspektów wprowadzamy zmienną ceny. Jeśli więc dwa urządzenia uzyskają taką sam wynik, decydujący dla wskaźnika Ki będzie stosunek jakości do ceny.

Nawet urządzenie obiektywnie gorsze niż inne może mieć wyższy wskaźnik Ki, jeśli jego cena jest niższa.

Czy wskaźnik Ki się zmienia?

Wskaźnik Ki zmienia się z czasem. W miarę jak na rynek wchodzą nowe urządzenia z lepszymi specyfikacjami, wskaźnik Ki starszych urządzeń obniża się, przy czym zawsze jest kompensowany spadkiem ceny.