Dodać do porównania

Opinie Huawei P8 Lite 2017

52
57
8
52
57
8
Nota Ki
Jakość / Cena
8.5
Ocena użytkowników
8.3
5.2"
FHD
424 ppi
8x
2.1 GHz
Huawei
Kirin 655
3GBRAM
16GBpojemności
72.9 mm
147.2 mm
7.6 mm
147 g
12.0 Mpx
2.2 f/
Sony
Exmor RS
7
3000 mAh
v6 56.598
Pasma

Ocena użytkowników

8.3Ogólny poziom satysfakcji
  • 24
  • 6
  • 2
  • 1
  • 1
  • 7.9 Wzór i ekran
  • 7.8 Hardware i wydajność
  • 8.0 Aparat
  • 8.5 Łączność
  • 8.0 Bateria
Chcesz wyrazić opinię o Huawei P8 Lite 2017?

Potrwa minutę, pomożesz innym ludziom zdecydować się
oprócz tego twoja opinia posłuży do polepszenia oceny Ki (jakość/cena).

Opinie

  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Oryginalny PL
    Telefon wydajny w przypadku osób mało wymagających od sprzętu.

    Telefon wydajny w przypadku osób mało wymagających od sprzętu. U mnie telefon się nie sprawdził. Stanowczo odradzam kupna tego telefonu przez osoby wymagające porządnego urządzenia.

    • 2.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      3.8
    • Siła i Hardware
      4.7
    • Aparat
      4.5
    • Łączność
      10
    • Bateria
      7
    • 3 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Naprawdę świetnie

    Zanim miałem tęczową Cubot 2, która absolutnie nie miała drogi ani zdjęcie, ani bateria szlachetnej sieci w rzeczywistości nic i naprawdę ten telefon jest świetny, bateria chciałaby 2 dni w normalnym użytkowaniu i 1 dzień zobaczyć trochę więcej w intensywnym

    Najlepsze z Kimovil
    • 5,2-calowy ekran fhd
    • Bardzo dobra sieć 4g +
    • Bardzo piękne
    • praktyka
    • Bardzo piękne zdjęcia
    • Dobra bateria
    Do ulepszenia w Ki
    • Pamięć 16go, ale możemy ustawić SD, który jest rozpoznawany
    • 9.4
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9
    • Siła i Hardware
      9
    • Aparat
      9.8
    • Łączność
      10
    • Bateria
      10
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Bardzo dobry dla tych, którzy nie są zbyt wymagający przy przechowywaniu.

    Wszystko, co lubię poza pamięcią, gdybym miał 32GB, to błąd, to nigdy mnie nie zawodzi, idzie szybko, dobry aparat, dobry ekran, audio spotyka się, jedynym minusem jest pamięć o pojemności 16 GB, ale są to naprawdę 9 GB i jeśli skończy się telefon spowalnia brutalnie, staje się bezużyteczny. Czytnik linii papilarnych 10, super szybki i nigdy mnie nie zawodzi. Ten telefon komórkowy dałby 8,5 na 10 tylko do przechowywania.

    Najlepsze z Kimovil
    • Wydajność
    • Kamera
    • Ekran
    • Czytnik linii papilarnych
    • Bateria
    Do ulepszenia w Ki
    • Przechowywanie
    • Nocne zdjęcia
    • Szybkie ładowanie
    • 8.9
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.8
    • Siła i Hardware
      7.3
    • Aparat
      7.8
    • Łączność
      8.7
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Piękny telefon, ale ..

    Jest kilka wad, WiFi jest ograniczone do N, bluetooth deco, niemożność instalacji aplikacji na karcie microsd, to wspaniałe wszystko, wiedząc, że na romu 16go jest nadal nie wiele i po tym, jak musimy zrobić porządek, żeby zrobić majs etc ..... kamera ok ale nie więcej (nie warta Galaxy S3 znajduję)

    Najlepsze z Kimovil
    • CPU / 3Go RAM
    • 5.2 ", góra jasności
    • Oreo oczekiwał Androida
    • wizualnie piękna
    • EMUI jest przyjemny w użyciu
    • Reaktywny cyfrowy odcisk palca +++++
    Do ulepszenia w Ki
    • Ograniczona pamięć ROM
    • nie można zainstalować aplikacji na microSD
    • bluetooth, który często wygrywa
    • kruche (prawie całe szkło)
    • ponowne ładowanie zbyt wolne
    • Wifi N (poważnie nie ma klimatyzacji w 2017 r.? ...)
    • 7.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      7.8
    • Siła i Hardware
      5.7
    • Aparat
      7.5
    • Łączność
      7.3
    • Bateria
      7
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Ładny design, bardzo słaby sprzęt

    Jest to 5,2-calowy telefon komórkowy, dobry ekran wygląda dobrze. Podoba mi się warstwa emui. Ciężka bateria wystarcza, aby mieć tylko 3000mg, którą mikro potrafi wykorzystać. Zdjęcia lepsze niż to, co przypuszczam, daję 7 do tylnej kamery. Normalna cena, za 150 € są rzeczy, które dają tysiąc okrążeń. Najgorsze, co masz: 9 gb romu! Zapomnij o tych 16GB, które wkłada. Dzisiaj są zupełnie nieadekwatne. Jeśli zainstalujesz WhatsApp, Facebook, telegram, instagram, aliexpress, wallapop i niektóre piosenki, nie będzie już można zainstalować grę. Lub jeśli wyślą Ci film, do widzenia. Dla kogoś, kto używa go tylko do WhatsApp i zobacz instagram, w porządku. Dla kogoś, kto chce grać w asfalt 8 lub GTA, lub mieć więcej portali społecznościowych, za 100 euro mają lepsze opcje.

    Najlepsze z Kimovil
    • Projekt
    Do ulepszenia w Ki
    • 9 gb rom
    • 6
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      6.8
    • Siła i Hardware
      6
    • Aparat
      4.8
    • Łączność
      8
    • Bateria
      7
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Za cenę jest lepsza i nowsza po chińsku

    Dobry i piękny telefon, nie podgrzewaj dobrej jakości ekranu baterii trzymaj dzień (h24 w 4G i ja łączę bcp). Aparat jest dobry, ale żadna stabilizacja nie powinna naprawdę się trząść, niektórzy beugują się od czasu do czasu, duża wada 16GB jest zbyt niewystarczająca nawet z kartą pamięci Nie mogę zainstalować tego, co chcę (karta SD jest obowiązkowa i mam 2 karta sim) galera zamierzam to zmienić z tego powodu

    Najlepsze z Kimovil
    • bateria
    • selfie
    • Jakość ekranu
    • Czytnik linii papilarnych
    Do ulepszenia w Ki
    • Pamięć do przechowywania!
    • Brakująca cyfrowa stabilizacja
    • 8.1
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.5
    • Siła i Hardware
      7
    • Aparat
      8
    • Łączność
      9
    • Bateria
      7
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    4GB 32GB
    Auto PL
    Bardzo dobry por telefon jego bardzo poprawna cena

    • 10
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      7.5
    • Siła i Hardware
      8.3
    • Aparat
      9
    • Łączność
      9
    • Bateria
      9
    • 2 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20174GB 32GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Niezrównana jakość / cena

    Dobrym mobile, idę do tego modelu z Huawei P8 bo po 3 latach i spadek był czas, aby to zmienić i nie chcą fanciest dużo pieniędzy na telefon komórkowy, więc zdecydowałem się na ten model i muszę powiedzieć, że jest doskonały, niesamowite jakości wykończenia, dobre zarówno z przodu iz tyłu aparatu, bateria trzyma dzień do stracenia i więcej. Z najlepszych kupuje mogę zrobić, w tej cenie to najlepsze co możesz znaleźć.

    Najlepsze z Kimovil
    • kamera
    • bateria
    • mobilna konstrukcja
    Do ulepszenia w Ki
    • Coś więcej pamięci wewnętrznej
    • 8.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8
    • Siła i Hardware
      8.7
    • Aparat
      8.3
    • Łączność
      9
    • Bateria
      9
    • 2 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Uwielbiam go

    • 8.1
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      7.8
    • Siła i Hardware
      7.7
    • Aparat
      8
    • Łączność
      9.3
    • Bateria
      9
    • 2 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Miałem go na dwa lata i wszystko jest dobrze

    Miałem go na dwa lata i wszystko jest w porządku, a już dwa lata później zaczął wygłupiać kamer, dzwonki i Google Play

    • 7.3
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      4.8
    • Siła i Hardware
      5.3
    • Aparat
      4.8
    • Łączność
      6.7
    • Bateria
      7
    • 3 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
Więcej opini...

This service may contain translations powered by Google. Google disclaims all warranties related to the translations, express or implied, including any warranties of accuracy, reliability, and any implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and noninfringement.

Nie gwarantuje się informacji podanej na tej stronie internetowej. Kimovil nie jest odpowiedzialny za niedoskonałości, pominięcia lub jakikolwiek inny istniejacy błąd w opublikowanej informacji. Odrzuca się jakąkolwiek reklamację odnoszącą się do tej informacji. Zabrania się odtwarzania całościowego lub częściowego tej strony, używając jakichkolwiek środków lub formy bez wcześniejszej, pisemnej zgody. Marki handlowe, marki i logotypy fabrykantów urządzeń, software, itd. są własnością każdego z nich.

Zgłoś błąd
Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
Huawei P8 Lite 2017
3GB 16GB
Od 120£ 128£ 137 141£ 146 149£ 157£ 161 161$ 170 172$ 179 189$ 200$ 210$ 591 599R$ 631 639R$ 693 703R$ 734 743R$ 772 782R$ 10052руб 10727руб 10978Rs. 11716Rs. 11790руб 12476руб 12877Rs. 13132руб 13626Rs. 14343Rs. -- Zobacz ceny
Sklepy i ceny

Komunikaty