Dodać do porównania

Opinie Huawei P8 Lite 2017

59
70
11
59
70
11
Nota Ki
Jakość / Cena
8.3
Ocena użytkowników
8.2
5.2"
FHD
424 ppi
8x
2.1 GHz
Huawei
Kirin 655
3GBRAM
16GBpojemności
72.9 mm
147.2 mm
7.6 mm
147 g
12.0 Mpx
2.2 f/
Sony
Exmor RS
7
3000 mAh
v6 56.598
Pasma

Ocena użytkowników

8.2Ogólny poziom satysfakcji
  • 29
  • 9
  • 2
  • 1
  • 2
  • 7.9 Wzór i ekran
  • 7.8 Hardware i wydajność
  • 7.7 Aparat
  • 8.4 Łączność
  • 7.7 Bateria
Chcesz wyrazić opinię o Huawei P8 Lite 2017?

Potrwa minutę, pomożesz innym ludziom zdecydować się
oprócz tego twoja opinia posłuży do polepszenia oceny Ki (jakość/cena).

Opinie

  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Oryginalny PL
    Telefon wydajny w przypadku osób mało wymagających od sprzętu.

    Telefon wydajny w przypadku osób mało wymagających od sprzętu. U mnie telefon się nie sprawdził. Stanowczo odradzam kupna tego telefonu przez osoby wymagające porządnego urządzenia.

    • 2.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      3.8
    • Siła i Hardware
      4.7
    • Aparat
      4.5
    • Łączność
      10
    • Bateria
      7
    • 6 miesięcy temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Cena jakości

    Najlepsze z Kimovil
    • Aparat, projekt i wydajność oraz cena za jakość
    Do ulepszenia w Ki
    • Bateria nie trwa długo i trzeba kupić pamięć micro SD
    • 10
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9
    • Siła i Hardware
      9.7
    • Aparat
      8
    • Łączność
      10
    • Bateria
      5
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Świetny telefon komórkowy w zakresie cen, w którym jest umieszczony

    Najlepsze z Kimovil
    • autonomia
    • materiały
    • oprogramowanie
    Do ulepszenia w Ki
    • kamera
    • 7.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      7.8
    • Siła i Hardware
      7
    • Aparat
      8
    • Łączność
      8
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    szybka nawigacja / dobra kamera

    ma wideo zwolnione tempo !!

    Najlepsze z Kimovil
    • szybka nawigacja / dobra kamera
    • Wideo w zwolnionym tempie
    Do ulepszenia w Ki
    • szybkie ładowanie baterii
    • śliskie bez pokrywy
    • 9.4
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9.5
    • Siła i Hardware
      9.3
    • Aparat
      9.5
    • Łączność
      9.3
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    jeśli szukasz normalnego telefonu i nie dbasz o zdjęcia, idź do tego telefonu

    Najlepsze z Kimovil
    • wydajność
    • projekt
    • 7.5
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      6.8
    • Siła i Hardware
      8.3
    • Aparat
      6.5
    • Łączność
      9
    • Bateria
      5
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Nieźle, polecam

    Polecam go ludziom, których chcę w prostym telefonie komórkowym, dla graczy, których nie polecam, ponieważ ma tylko 16 GB i chociaż mówią, że wciąż ma Androida 7. 0 nougat już nadchodzą aktualizacje dla tego telefonu komórkowego na Androida 8. 0 Oreo EMUI 8

    Najlepsze z Kimovil
    • Sprzęt
    • Oprogramowanie
    • Projekt i ekran
    • Bateria
    • 3 GB pamięci RAM
    Do ulepszenia w Ki
    • 16 GB może wynosić 32 GB
    • Szybkie ładowanie
    • 8.6
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8
    • Siła i Hardware
      9
    • Aparat
      6.8
    • Łączność
      8.5
    • Bateria
      7
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Doskonały, ale do przechowywania

    Telefon jest znakomity, ale nawet jeśli mówi o 16 GB pamięci, pozostawia mi tylko 9 dla systemu operacyjnego i zapełnia się zbyt szybko, aby pobrać aplikację o wielkości 100 MB i gdy pozostało tylko 7 GB

    Najlepsze z Kimovil
    • Kamera
    • Połączenie
    • Przetwarzanie
    • Ekran
    • Wymiary
    Do ulepszenia w Ki
    • Bateria
    • Przechowywanie
    • 9.2
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.3
    • Siła i Hardware
      10
    • Aparat
      9.3
    • Łączność
      9
    • Bateria
      7
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Nie polecam telefonu, ponieważ system zjada 7 GB pamięci

    • 0.1
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      6.5
    • Siła i Hardware
      4.3
    • Aparat
      2
    • Łączność
      4.3
    • Bateria
      0
    • 2 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Zwykły telefon.

    • 8.4
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.8
    • Siła i Hardware
      7.3
    • Aparat
      8.3
    • Łączność
      9
    • Bateria
      7
    • 2 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Doskonała mobilność

    Zanim został skradziony, ten telefon reprezentował dla mnie najlepszy stosunek wartości do ceny na całym rynku! Doskonały aparat, elegancki wygląd i przyjemniejsza praca, dobra przyczepność, bezproblemowa łączność ... ZNAKOMITA!

    • 9.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.8
    • Siła i Hardware
      9
    • Aparat
      9.3
    • Łączność
      9.7
    • Bateria
      9
    • 3 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
Więcej opini...

This service may contain translations powered by Google. Google disclaims all warranties related to the translations, express or implied, including any warranties of accuracy, reliability, and any implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and noninfringement.

Nie gwarantuje się informacji podanej na tej stronie internetowej. Kimovil nie jest odpowiedzialny za niedoskonałości, pominięcia lub jakikolwiek inny istniejacy błąd w opublikowanej informacji. Odrzuca się jakąkolwiek reklamację odnoszącą się do tej informacji. Zabrania się odtwarzania całościowego lub częściowego tej strony, używając jakichkolwiek środków lub formy bez wcześniejszej, pisemnej zgody. Marki handlowe, marki i logotypy fabrykantów urządzeń, software, itd. są własnością każdego z nich.

Zgłoś błąd
Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
Huawei P8 Lite 2017
3GB 16GB
Od 131£ 147 149£ 149£ 160£ 168 168 172$ 173£ 180 195 196$ 196$ 210$ 228$ 631 712R$ 720 720 773 815R$ 815R$ 838 874R$ 947R$ 11621руб 12530Rs. 13091руб 13091руб 14048руб 14161Rs. 14161Rs. 15197Rs. 15223руб 16468Rs. -- Zobacz ceny
Sklepy i ceny