Dodać do porównania

Opinie Huawei P8 Lite 2017

61
85
16
61
85
16
Nota Ki
Jakość / Cena
7.1
Ocena użytkowników
8.1
5.2"
FHD
424 ppi
8x
2.1 GHz
Huawei
Kirin 655
3GBRAM
16GBpojemności
72.9 mm
147.2 mm
7.6 mm
147 g
12.0 Mpx
2.2 f/
Sony
Exmor RS
7
3000 mAh
v6 56.598
Pasma

Ocena użytkowników

8.1Ogólny poziom satysfakcji
  • 36
  • 10
  • 5
  • 1
  • 2
  • 7.9 Wzór i ekran
  • 7.8 Hardware i wydajność
  • 7.7 Aparat
  • 8.2 Łączność
  • 7.8 Bateria
Chcesz wyrazić opinię o Huawei P8 Lite 2017?

Potrwa minutę, pomożesz innym ludziom zdecydować się
oprócz tego twoja opinia posłuży do polepszenia oceny Ki (jakość/cena).

Opinie

  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Oryginalny PL
    Telefon wydajny w przypadku osób mało wymagających od sprzętu.

    Telefon wydajny w przypadku osób mało wymagających od sprzętu. U mnie telefon się nie sprawdził. Stanowczo odradzam kupna tego telefonu przez osoby wymagające porządnego urządzenia.

    • 2.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      3.8
    • Siła i Hardware
      4.7
    • Aparat
      4.5
    • Łączność
      10
    • Bateria
      7
    • 11 miesięcy temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Ñel ...>: v rozumiem inny MOBILNY !!!!! To jest kk

    Jest wygodny, ale brzydki robi złe zdjęcia

    Najlepsze z Kimovil
    • WYGODNE
    Do ulepszenia w Ki
    • UGLY
    • 5
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      5
    • Siła i Hardware
      8
    • Aparat
      2.8
    • Łączność
      8.5
    • Bateria
      5
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Ten telefon jest bardzo dobry!

    Podoba mi się: v

    Najlepsze z Kimovil
    • Jakość graficzna
    • Potężny dźwięk
    • Bardzo wydajny procesor dla średniego zasięgu
    • Ma odcisk
    • Ma wiele ustawień
    • I bardzo szybko
    Do ulepszenia w Ki
    • Prędkość ładowania można poprawić w niewielkim stopniu, ale równym i dobrym
    • 10
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      10
    • Siła i Hardware
      10
    • Aparat
      10
    • Łączność
      10
    • Bateria
      10
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Dobry smatphone

    Najlepsze z Kimovil
    • Projekt
    • Wydajność
    • Częste aktualizacje
    Do ulepszenia w Ki
    • Małe miejsce do przechowywania
    • 6.6
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      6.8
    • Siła i Hardware
      6.7
    • Aparat
      6.3
    • Łączność
      7
    • Bateria
      7
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Kochałem to, najlepszy telefon, jaki miałem w świetnej cenie

    Najlepsze z Kimovil
    • Odporny na zadrapania
    • Ma dobre Remdimiento
    Do ulepszenia w Ki
    • Kamera trochę źle w nocy
    • Małe miejsce do przechowywania
    • 9.6
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9.5
    • Siła i Hardware
      9.3
    • Aparat
      8.8
    • Łączność
      10
    • Bateria
      7
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    zalecane i kawałek mobilnej prawdy

    Najlepsze z Kimovil
    • głośnik
    • projekt
    • Blokowanie linii papilarnych
    Do ulepszenia w Ki
    • bateria
    • 9.3
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9.5
    • Siła i Hardware
      9.7
    • Aparat
      9.5
    • Łączność
      8.3
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Dobra mobilność, ale z obraźliwą pamięcią

    Huawei p8 Lite 2017 to dobry telefon komórkowy z doskonałą baterią, wyjątkową wydajnością, ekranem o dobrej rozdzielczości i akceptowalnej jasności, z niektórymi aparatami dobrej jakości mieszczącymi się w średnim zakresie, ale z niedogodnością posiadania bardzo mało pamięci wewnętrznej

    Najlepsze z Kimovil
    • Bateria
    • Ekran
    • Wydajność
    • Kamera
    • Ekran
    • Ślad
    Do ulepszenia w Ki
    • Pamięć
    • 8.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      7.3
    • Siła i Hardware
      7.7
    • Aparat
      7.5
    • Łączność
      8.3
    • Bateria
      7
    • 2 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Nie mam pamięci, ponieważ aplikacje nie mogą być przekazane do SD

    Dobra bateria, działa dość szybko, normalna kamera rzuca się na młotek. Najbardziej przeszkadza mi to, że nie mogę zainstalować ani zaktualizować czegokolwiek, ponieważ ledwie ma pamięć, ponieważ nie możesz przekazać aplikacji do SD, jeśli wiem, nie kupuję tego. W rzeczywistości zamierzam to zmienić i kupić inny model. Nie polecam tego

    Najlepsze z Kimovil
    • Bateria
    • Wydajność
    • Dobra głośność dźwięku
    Do ulepszenia w Ki
    • Pamięć wewnętrzna, wiele wstępnie zainstalowanych aplikacji, które jedzą połowę pamięci, nie są przekazywane do SD
    • Średni aparat
    • 4.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      7.3
    • Siła i Hardware
      6.3
    • Aparat
      6.8
    • Łączność
      7.7
    • Bateria
      9
    • 2 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Dobry i tani

    Najlepsze z Kimovil
    • Aparat, procesor, cena, konstrukcja i zastosowanie
    Do ulepszenia w Ki
    • Najczęściej używany ekran
    • 9.4
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9
    • Siła i Hardware
      9
    • Aparat
      9
    • Łączność
      10
    • Bateria
      7
    • 2 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P8 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Dobry telefon, ale śmieszna przestrzeń

    Co to jest funkcjonowanie, płynność, konstrukcja, 10. Ale to śmieszne, że w tym momencie umieścili system, który zajmuje prawie trzy czwarte powierzchni pamięci, a powyżej nie daje opcji instalacji aplikacji w SD. Pozwala domyślnie używać SD jako pamięci, ale aplikacje pozostają w pamięci wewnętrznej. Kiedy dostosujesz swoje potrzeby do dostępnej przestrzeni: więcej niż dobry aparat dla zakresu, w którym się porusza. Procesor i 3GB pamięci RAM przesuwają aplikacje bardzo płynnie (oczywiście, dopóki nie wymagają gier, ten telefon nie jest do tego). Bardzo dobry ekran, świetnie wygląda nawet na słońcu. Rozsądnie dobry dźwięk. GPS działa z bardzo dobrą precyzją. A projekt jest bardzo ładny, choć wygląda bardzo krucho (na szczęście go jeszcze nie upuściłem).

    Najlepsze z Kimovil
    • Projekt
    • Płynność
    • Kamera
    Do ulepszenia w Ki
    • Z 16 GB system wykorzystuje trzy czwarte.
    • Delikatny
    • 8.6
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      7.8
    • Siła i Hardware
      8.5
    • Aparat
      7.3
    • Łączność
      8
    • Bateria
      9
    • 3 miesiące temu o Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
Więcej opini...

This service may contain translations powered by Google. Google disclaims all warranties related to the translations, express or implied, including any warranties of accuracy, reliability, and any implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and noninfringement.

Nie gwarantuje się informacji podanej na tej stronie internetowej. Kimovil nie jest odpowiedzialny za niedoskonałości, pominięcia lub jakikolwiek inny istniejacy błąd w opublikowanej informacji. Odrzuca się jakąkolwiek reklamację odnoszącą się do tej informacji. Zabrania się odtwarzania całościowego lub częściowego tej strony, używając jakichkolwiek środków lub formy bez wcześniejszej, pisemnej zgody. Marki handlowe, marki i logotypy fabrykantów urządzeń, software, itd. są własnością każdego z nich.

Zgłoś błąd
Huawei P8 Lite 20173GB 16GB
Huawei P8 Lite 2017
3GB 16GB
Od 140£ 159 180$ 672R$ 690 11932руб 12883Rs. -- Zobacz ceny
Sklepy i ceny