Dodać do porównania

Opinie Huawei P9 Lite 2017

15
20
3
15
20
3
Nota Ki
Jakość / Cena
8.6
Ocena użytkowników
8.2
5.2"
FHD
424 ppi
8x
2.1 GHz
Huawei
Kirin 655
3GBRAM
16GBpojemności
72.9 mm
147.2 mm
7.6 mm
147 g
13.0 Mpx
2.2 f/
Sony
IMX214 Exmor RS
7
3000 mAh
v? 56.500
Pasma

Ocena użytkowników

8.2Ogólny poziom satysfakcji
  • 10
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 8.1 Wzór i ekran
  • 7.8 Hardware i wydajność
  • 8.0 Aparat
  • 8.7 Łączność
  • 7.7 Bateria
Chcesz wyrazić opinię o Huawei P9 Lite 2017?

Potrwa minutę, pomożesz innym ludziom zdecydować się
oprócz tego twoja opinia posłuży do polepszenia oceny Ki (jakość/cena).

Opinie

  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Oryginalny PL
    Smartphone warty uwagi...

    • 9.5
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.3
    • Siła i Hardware
      10
    • Aparat
      10
    • Łączność
      10
    • Bateria
      9
    • 5 miesięcy temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Nie jest kompatybilny z urządzeniami Garmin. Nigdy więcej nie chcę Huawei

    • 0
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8
    • Siła i Hardware
      6.3
    • Aparat
      7
    • Łączność
      7
    • Bateria
      7
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    BARDZO DOBRY WYBÓR DLA JEGO PIENIĄDZE

    BARDZO DOBRA I SUKCESY WATYBUJĄC PIENIĄDZE OSTATNIEGO CELEBRITIES W SOUND SOUND I NA KAMERZE, NIEBIAŃSKIE, NIEZBĘDNE, ALE BARDZO DOBRE.

    Do ulepszenia w Ki
    • KAMERA, GŁOŚNIK
    • 9
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.5
    • Siła i Hardware
      8.7
    • Aparat
      8.3
    • Łączność
      9
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Ma bardzo dobrą jakość obrazu i dobrą żywotność baterii (na początku).

    • 8.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      7.8
    • Siła i Hardware
      8
    • Aparat
      7
    • Łączność
      6.3
    • Bateria
      5
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    komórka doskonała niska cena!

    Najlepsze z Kimovil
    • 3 GB RAM
    Do ulepszenia w Ki
    • pamięć ROM
    • 9.9
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9
    • Siła i Hardware
      9.7
    • Aparat
      10
    • Łączność
      10
    • Bateria
      9
    • 3 miesiące temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Dobra bateria prawie przez cały dzień, ciężki użytek, dobry odbiornik Wi-Fi, porządny telefon za uczciwą cenę

    • 10
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9.5
    • Siła i Hardware
      8.3
    • Aparat
      7.8
    • Łączność
      10
    • Bateria
      9
    • 3 miesiące temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Za cenę i 3 GB pamięci RAM, jest to doskonałe!

    Do tej pory żadnych problemów!

    Najlepsze z Kimovil
    • RAM 3
    Do ulepszenia w Ki
    • Najlepsze Hands Free
    • 8.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.3
    • Siła i Hardware
      9.3
    • Aparat
      8.5
    • Łączność
      9
    • Bateria
      9
    • 4 miesiące temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    bardzo rozsądna cena mobile pro

    Tylko że bateria może być lepiej

    • 8.2
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      6.8
    • Siła i Hardware
      8
    • Aparat
      8.3
    • Łączność
      8.7
    • Bateria
      7
    • 5 miesięcy temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Jeden z najlepszych VFM poruszania się. Jeśli nie chcesz, aby dać dużo pieniędzy, ale chce coś wiarygodnego, nie wahaj się.

    • 9.2
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.8
    • Siła i Hardware
      8
    • Aparat
      7.5
    • Łączność
      10
    • Bateria
      9
    • 5 miesięcy temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Bardzo dobra oferta, jakość nominacje dla niskich cenach

    • 8.4
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      7.5
    • Siła i Hardware
      7.7
    • Aparat
      7.3
    • Łączność
      7.7
    • Bateria
      5
    • 5 miesięcy temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
Więcej opini...

This service may contain translations powered by Google. Google disclaims all warranties related to the translations, express or implied, including any warranties of accuracy, reliability, and any implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and noninfringement.

Nie gwarantuje się informacji podanej na tej stronie internetowej. Kimovil nie jest odpowiedzialny za niedoskonałości, pominięcia lub jakikolwiek inny istniejacy błąd w opublikowanej informacji. Odrzuca się jakąkolwiek reklamację odnoszącą się do tej informacji. Zabrania się odtwarzania całościowego lub częściowego tej strony, używając jakichkolwiek środków lub formy bez wcześniejszej, pisemnej zgody. Marki handlowe, marki i logotypy fabrykantów urządzeń, software, itd. są własnością każdego z nich.

Zgłoś błąd
Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
Huawei P9 Lite 2017
3GB 16GB
Od 35£ 39 48$ 156R$ 162£ 164 174£ 186 199 219$ 234$ 799 815R$ 855 872R$ 2732руб 3119Rs. 13619руб 14570руб 14902Rs. 15942Rs. -- Zobacz ceny
Sklepy i ceny

Komunikaty