Dodać do porównania

Opinie Huawei P9 Lite 2017

14
21
9
14
21
9
Nota Ki
Jakość / Cena
8.5
Ocena użytkowników
7.7
5.2"
FHD
424 ppi
8x
2.1 GHz
Huawei
Kirin 655
3GBRAM
16GBpojemności
72.9 mm
147.2 mm
7.6 mm
147 g
13.0 Mpx
2.2 f/
Sony
IMX214 Exmor RS
7
3000 mAh
v? 56.500
Pasma

Ocena użytkowników

7.7Ogólny poziom satysfakcji
  • 10
  • 3
  • 2
  • 0
  • 1
  • 7.6 Wzór i ekran
  • 7.4 Hardware i wydajność
  • 7.8 Aparat
  • 8.5 Łączność
  • 7.4 Bateria
Chcesz wyrazić opinię o Huawei P9 Lite 2017?

Potrwa minutę, pomożesz innym ludziom zdecydować się
oprócz tego twoja opinia posłuży do polepszenia oceny Ki (jakość/cena).

Opinie

  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Oryginalny PL
    Dobry telefon ale warto dopłacić do p10 lite

    • 7.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.7
    • Siła i Hardware
      9.5
    • Aparat
      7.8
    • Łączność
      10
    • Bateria
      9
    • 4 miesiące temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Oryginalny PL
    Smartphone warty uwagi...

    • 9.5
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.3
    • Siła i Hardware
      10
    • Aparat
      10
    • Łączność
      10
    • Bateria
      9
    • 11 miesięcy temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Jest płynny do codziennego użytku i niezbyt rozbudowany.

    Wzór: Normalny, niczym więcej w tylnej części urządzenia z matowym efektem, dobry do trzymania odcisków palców. Bateria: kończy się bardzo szybko, czasem trwa nie dłużej niż 1 dzień, a KAŻDEGO dnia muszą się ładować. Sprzęt i moc: jestem zadowolony, chociaż może być lepiej, ten smartfon jest bardziej przydatny do codziennego użytku i nie ma wystarczającej mocy dla BARDZO wymagających gier, ale sprawdza się także w lżejszych grach, Need for Speed ​​for ex. Aparat: jeden z najbardziej pozytywnych aspektów urządzenia, aparat ma dużo jakości, byłem zadowolony podczas mojego użytkowania (półtora roku), nawet w słabym świetle aparat jest średni. Z najlepszych aparatów smartfonów, które wypróbowałem.

    Najlepsze z Kimovil
    • Kamera
    Do ulepszenia w Ki
    • Bateria
    • 6.8
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      5.8
    • Siła i Hardware
      6.3
    • Aparat
      8
    • Łączność
      8
    • Bateria
      5
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    dostępne, płynne i wygodne

    Najlepsze z Kimovil
    • kamera
    • projekt
    • ram
    • sprzęt
    Do ulepszenia w Ki
    • pamięć wewnętrzna
    • bateria
    • 5.8
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      6.3
    • Siła i Hardware
      6.7
    • Aparat
      6.5
    • Łączność
      7
    • Bateria
      7
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    BARDZO DOBRY WYBÓR DLA JEGO PIENIĄDZE

    BARDZO DOBRA I SUKCESY WATYBUJĄC PIENIĄDZE OSTATNIEGO CELEBRITIES W SOUND SOUND I NA KAMERZE, NIEBIAŃSKI, NIEZBĘDNY, ALE BARDZO DOBRY.

    Najlepsze z Kimovil
    • vfm
    • analiza ekranu i ppi
    • aktualizacja Androida 8
    Do ulepszenia w Ki
    • pokój
    • głośnik
    • 8.6
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.8
    • Siła i Hardware
      8.3
    • Aparat
      8
    • Łączność
      9.3
    • Bateria
      9
    • 2 miesiące temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Nie kupuj tego

    Pamięć wewnętrzna 16 GB jest niewielka.

    Najlepsze z Kimovil
    • Aparat fotograficzny
    Do ulepszenia w Ki
    • Materiały
    • 4.3
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      6
    • Siła i Hardware
      6.7
    • Aparat
      6.3
    • Łączność
      9
    • Bateria
      5
    • 4 miesiące temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Nie jest kompatybilny z urządzeniami Garmin. Nigdy więcej nie chcę Huawei

    • 0
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8
    • Siła i Hardware
      6.3
    • Aparat
      7
    • Łączność
      7
    • Bateria
      7
    • 7 miesięcy temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Ma bardzo dobrą jakość obrazu i dobrą żywotność baterii (na początku).

    • 8.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      7.8
    • Siła i Hardware
      8
    • Aparat
      7
    • Łączność
      6.3
    • Bateria
      5
    • 7 miesięcy temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    komórka doskonała niska cena!

    Najlepsze z Kimovil
    • 3 GB RAM
    Do ulepszenia w Ki
    • pamięć ROM
    • 9.9
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9
    • Siła i Hardware
      9.7
    • Aparat
      10
    • Łączność
      10
    • Bateria
      9
    • 9 miesięcy temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Dobra bateria prawie przez cały dzień, ciężki użytek, dobry odbiornik Wi-Fi, porządny telefon za uczciwą cenę

    • 10
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9.5
    • Siła i Hardware
      8.3
    • Aparat
      7.8
    • Łączność
      10
    • Bateria
      9
    • 9 miesięcy temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
Więcej opini...

This service may contain translations powered by Google. Google disclaims all warranties related to the translations, express or implied, including any warranties of accuracy, reliability, and any implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and noninfringement.

Nie gwarantuje się informacji podanej na tej stronie internetowej. Kimovil nie jest odpowiedzialny za niedoskonałości, pominięcia lub jakikolwiek inny istniejacy błąd w opublikowanej informacji. Odrzuca się jakąkolwiek reklamację odnoszącą się do tej informacji. Zabrania się odtwarzania całościowego lub częściowego tej strony, używając jakichkolwiek środków lub formy bez wcześniejszej, pisemnej zgody. Marki handlowe, marki i logotypy fabrykantów urządzeń, software, itd. są własnością każdego z nich.

Zgłoś błąd
Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
Huawei P9 Lite 2017
3GB 16GB
Od 132£ 134£ 134£ 149 151 151 169$ 172$ 172$ 242£ 274 310$ 636R$ 643 646R$ 646R$ 654 654 1167R$ 1181 11161руб 11345руб 11345руб 12154Rs. 12355Rs. 12355Rs. 20495руб 22320Rs. -- Zobacz ceny
Sklepy i ceny