Dodać do porównania

Opinie Huawei P9 Lite 2017

16
24
12
16
24
12
Nota Ki
Jakość / Cena
5.8
Ocena użytkowników
8.0
5.2"
FHD
424 ppi
8x
2.1 GHz
Huawei
Kirin 655
3GBRAM
16GBpojemności
72.9 mm
147.2 mm
7.6 mm
147 g
13.0 Mpx
2.2 f/
Sony
IMX214 Exmor RS
7
3000 mAh
v? 56.500
Pasma

Ocena użytkowników

8.0Ogólny poziom satysfakcji
  • 16
  • 3
  • 2
  • 0
  • 1
  • 7.7 Wzór i ekran
  • 7.5 Hardware i wydajność
  • 7.7 Aparat
  • 8.5 Łączność
  • 7.0 Bateria
Chcesz wyrazić opinię o Huawei P9 Lite 2017?

Potrwa minutę, pomożesz innym ludziom zdecydować się
oprócz tego twoja opinia posłuży do polepszenia oceny Ki (jakość/cena).

Opinie

  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Oryginalny PL
    Dobry telefon ale warto dopłacić do p10 lite

    • 7.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.7
    • Siła i Hardware
      9.5
    • Aparat
      7.8
    • Łączność
      10
    • Bateria
      9
    • 7 miesięcy temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Oryginalny PL
    Smartphone warty uwagi...

    • 9.5
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.3
    • Siła i Hardware
      10
    • Aparat
      10
    • Łączność
      10
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Byłem bardzo szczęśliwy z terminalu, kiedy go miałem

    Najlepsze z Kimovil
    • płyn cały czas i bez opóźnień
    Do ulepszenia w Ki
    • bardzo natrętna warstwa dostosowywania
    • bardzo rozmieszczone aktualizacje
    • 9.2
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.5
    • Siła i Hardware
      7.7
    • Aparat
      7.5
    • Łączność
      10
    • Bateria
      9
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Dobrze

    Jedyne, co nie powiedzie się, to miejsce, które zapełnia się szybko, wszystko inne dobrze

    Najlepsze z Kimovil
    • Czysty aparat to normalne użycie
    • Wszystkie funkcje
    Do ulepszenia w Ki
    • Przechowywanie
    • Bateria, nie jest źle, ale nl przybywa do dnia wejścia
    • 8.5
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      5.5
    • Siła i Hardware
      6.7
    • Aparat
      5
    • Łączność
      7
    • Bateria
      5
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Jest to dobra alternatywa, jeśli twoje 16 gb dociera do ciebie za twoje fia dziennie

    Byłem co. Telefon komórkowy i ja zostałem zaktualizowany z nougat do oreo, nie licząc, że jakość zdjęć znacznie się poprawiła w sytuacjach o wiele gorszych rzeczy, których nie rozumiem, ponieważ strona ta mówi, że zajmuje 56 000 w antutu, kiedy ją kupiłem, ma 62 000, a teraz Mam około 74 000 po aktualizacji

    Najlepsze z Kimovil
    • Kamera,
    • Ekran wewnętrzny
    • Procesor jest wydajniejszy niż snap 430
    • Twój projekt
    Do ulepszenia w Ki
    • Jasność na zewnątrz to za mało
    • Brak obciążenia Rapoda
    • MicroUSB zamiast USB typu C
    • 9
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8.8
    • Siła i Hardware
      7.3
    • Aparat
      8.3
    • Łączność
      9
    • Bateria
      7
    • 2 miesiące temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Myślę, że za cenę jest to całkiem niezły telefon, szklany tył o eleganckim wyglądzie, telefon, który obsługuje.

    Telefon z mocą, dobry aparat i "ekonomiczna" cena

    Najlepsze z Kimovil
    • Cena
    • Projekt
    • Kamera
    • Opór
    Do ulepszenia w Ki
    • Bateria
    • Emui
    • 8.7
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      9
    • Siła i Hardware
      8.7
    • Aparat
      8
    • Łączność
      8.3
    • Bateria
      0
    • 2 miesiące temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Dobra mobilność .. Cena / jakość

    • 8.9
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8
    • Siła i Hardware
      8.7
    • Aparat
      9.3
    • Łączność
      9.7
    • Bateria
      5
    • 2 miesiące temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Bardzo dobrze

    • 8.4
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      8
    • Siła i Hardware
      7
    • Aparat
      7.8
    • Łączność
      8
    • Bateria
      10
    • 2 miesiące temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    Jest płynny do codziennego użytku i niezbyt rozbudowany.

    Wzór: Normalny, niczym więcej w tylnej części urządzenia z matowym efektem, dobry do trzymania odcisków palców. Bateria: kończy się bardzo szybko, czasem trwa nie dłużej niż 1 dzień, a KAŻDEGO dnia muszą się ładować. Sprzęt i moc: jestem zadowolony, chociaż może być lepiej, ten smartfon jest bardziej przydatny do codziennego użytku i nie ma wystarczającej mocy dla BARDZO wymagających gier, ale sprawdza się także w lżejszych grach, Need for Speed ​​for ex. Aparat: jeden z najbardziej pozytywnych aspektów urządzenia, aparat ma dużo jakości, byłem zadowolony podczas mojego użytkowania (półtora roku), nawet w słabym świetle aparat jest średni. Z najlepszych aparatów smartfonów, które wypróbowałem.

    Najlepsze z Kimovil
    • Kamera
    Do ulepszenia w Ki
    • Bateria
    • 6.8
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      5.8
    • Siła i Hardware
      6.3
    • Aparat
      8
    • Łączność
      8
    • Bateria
      5
    • 3 miesiące temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
  • Huawei P9 Lite 2017
    3GB 16GB
    Auto PL
    dostępne, płynne i wygodne

    Najlepsze z Kimovil
    • kamera
    • projekt
    • ram
    • sprzęt
    Do ulepszenia w Ki
    • pamięć wewnętrzna
    • bateria
    • 5.8
      Ogólny poziom satysfakcji
    • Wzór i Ekran
      6.3
    • Siła i Hardware
      6.7
    • Aparat
      6.5
    • Łączność
      7
    • Bateria
      7
    • 3 miesiące temu o Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
    • Pokaż szczegóły...
Więcej opini...

This service may contain translations powered by Google. Google disclaims all warranties related to the translations, express or implied, including any warranties of accuracy, reliability, and any implied warranties of merchantability, fitness for a particular purpose and noninfringement.

Nie gwarantuje się informacji podanej na tej stronie internetowej. Kimovil nie jest odpowiedzialny za niedoskonałości, pominięcia lub jakikolwiek inny istniejacy błąd w opublikowanej informacji. Odrzuca się jakąkolwiek reklamację odnoszącą się do tej informacji. Zabrania się odtwarzania całościowego lub częściowego tej strony, używając jakichkolwiek środków lub formy bez wcześniejszej, pisemnej zgody. Marki handlowe, marki i logotypy fabrykantów urządzeń, software, itd. są własnością każdego z nich.

Zgłoś błąd
Huawei P9 Lite 20173GB 16GB
Huawei P9 Lite 2017
3GB 16GB
Od 175£ 199 224$ 833R$ 862 14941руб 15992Rs. -- Zobacz ceny
Sklepy i ceny